Τα προϊοντα μας

Κοινωνικα Δικτυα

 

twitter Facebook

 

 

 

τροποι πληρωμης

 

  • Αντικαταβολή
  • Κατάθεση σε Τράπεζα
  • Paypal

Μπάτζος τηγανητός

mpatzos

 

Υλικά

• 80 γρ. μπάτζος ΒΙΟΠΓΑΛ ανά άτομο
• Ελαιόλαδο για το τηγάνισμα
•  αλεύρι
• Λεμόνι, ντομάτα ή τουρσί

mpatzos

Εκτέλεση

• Κόβουμε τον μπάτζο σε φέτες, περίπου 80gr ανά φέτα για κάθε μερίδα
• Τις βουτάμε στο νερό και τις αλευρώνουμε σε αλεύρι γενικής χρήσης
• Τις ξαναβουτάμε στο νερό και τις τηγανίζουμε στο ζεστό ελαιόλαδο που έχει "κάψει" για 2-3 λεπτά από κάθε πλευρά.
• Βγάζουμε από το τηγάνι και συνοδεύουμε με λεμόνι, ντομάτα και λίγη φρέσκια ρίγανη.

καλή σας όρεξη!



quality

top